ถึงผู้ปกครองทุกท่าน

วันนี้คณะตรวจโรงเรียนจากศึกษาธิการจังหวัดเชียงใหม่ ได้เข้าตรวจเยี่ยมโรงเรียนสิริอันดา เกี่ยวการเตรียมพร้อมมาตราการป้องกันโควิด ซึ่งโรงเรียนสิริอันดา ได้รับคำชมและยกให้เป็นโรงเรียนต้นแบบในการเตรียมพร้อมสำหรับการป้องกันโควิด

เราจึงอยากขอบคุณทีมงาน และคุณครูทุกท่านที่ได้ทุ่มเททำงานหนักเพื่อการเตรียมพร้อมนี้เพื่อนักเรียนของเราจะได้มีสิ่งแวดล้อมที่สะอาดและปลอดภัย

เรารู้สึกตื่นเต้นที่จะได้เจอนักเรียนของเราอีกครั้งในวันที่ 1 ก.ค. 2563 นี้

ด้วยความห่วงใยและรอคอยที่จะได้พบทุกท่านอีกครั้งค่ะ

Dear Parents

Today, an inspection team from the Chiang Mai Provincial Education Office visited Siriaunda School to assess the readiness level and precautionary measures taken by our school in view of the Covid-19 situation.

The inspection team was very satisfied by our level of readiness and they complimented the efforts of our school. The inspection team regarded Siriaunda School as a good role model for other schools.

We want to thank all of our School Staff and Teachers for all the hard work to prepare the school so that our children can learn in a safe and clean environment.

We look forward to seeing our children on the 1 July 2020.

Please take care and see all of you soon.